Защо сайтът Ви има нужда от СЕО

Оптимизацията за търсещи машини или СЕО е стратегия за подобряване на класирането на сайта Ви в резултатите от търсенето.

Предимства

Днес, СЕО е съществена част от всяка ефективна маркетингова стратегия. Но за да илюстрираме неговата важност, нека прегледаме няколко от причините, поради които трябва да оптимизирате сайта си.

Увеличение на трафика

Подобряване на класирането на сайта Ви в резултатите от търсенето.

По-добра възвръщаемост

По-добра възвръщаемост на инвестициите от нормалните реклами

Резултатите са постоянни

За разлика от рекламите ефектите на SEO са постоянни. Те изведнъж не спират, ако спрете да плащате за тях.

Как извършваме СЕО

1

Технически фактори

Добра практика е първите стъпки които  се предприемат при СЕО да се проверят техническите фактори като обхождане, индексиране, сървър, адрес и геотаргетинг.

OnSite фактори

Втора стъпка е проверка на тагове, структура на сайта и имплементацията на ключовите думи. Проверка на KWD (честота на ключови думи). Проверка на вътрешни линкове и на мобилна версия.

2

3

OffPage фактори

Анализ на социални показатели, линкове (DOFOLLOW / NOFOLLOW ), споменавания и др.

Quality фактори и SERP Анализ

Анализ на трафик и скорост. Страници с резултати от търсенето (SERP) са страниците, показвани от търсачките в отговор на заявка

Основният компонент на SERP е изброяването на резултатите, които са върнати от търсачката в отговор на заявка за ключова дума.

4

Безплатна консултация

Не се колебайте да се свържете с нас, посетете офиса ни за безплатна консултация и разберете за всички възможности и предимства. Когато изработваме сайт,  се стараем да спазваме всички най-добри практики и препоръки от Google.