Защо сайтът Ви има нужда от СЕО

Оптимизация на сайтове в пловдив от Кристиян Панграц

Оптимизацията за търсещи машини или СЕО е стратегия за подобряване на класирането на сайта Ви в резултатите от търсенето.

Днес, СЕО е съществена част от всяка ефективна маркетингова стратегия. Но за да илюстрираме неговата важност, нека прегледаме няколко от причините, поради които трябва да оптимизирате сайта си.

изработка на сайт от Кристиян Панграц

Предимства

Увеличение на трафика

Подобряване на класирането на сайта Ви в резултатите от търсенето.

По-добра възвръщаемост

По-добра възвръщаемост на инвестициите от нормалните реклами

СЕО

1

Технически фактори

Добра практика е първите стъпки които  се предприемат при СЕО да се проверят техническите фактори като обхождане, индексиране, сървър, адрес и геотаргетинг.

OnSite фактори

Втора стъпка е проверка на тагове, структура на сайта и имплементацията на ключовите думи. Проверка на KWD (честота на ключови думи). Проверка на вътрешни линкове и на мобилна версия.

2

3

OffPage фактори

Анализ на социални показатели, линкове (DOFOLLOW / NOFOLLOW ), споменавания и др.

Quality фактори и SERP Анализ

Анализ на трафик и скорост. Страници с резултати от търсенето (SERP) са страниците, показвани от търсачките в отговор на заявка

Основният компонент на SERP е изброяването на резултатите, които са върнати от търсачката в отговор на заявка за ключова дума.

4

изработка на сайт от Кристиян Панграц

Незабавни резултати с WP Rocket

Признат като най-мощният плъгин за кеширане от експерти на WordPress
WP Rocket - WordPress Caching Plugin

Оптимизирайте Вашия WordPress сайт с няколко клика

За да не си губите времето с сложни настройки и безполезни приставки за WordPress, Ви препоръчваме  WP Rocket, който Ви дава незабавни резултати, още при активирането му. 

Кеширане на страниците

Кеширането дава изключително бързо време за зареждане, което е от съществено значение за подобряване на (СЕО) оптимизацията за търсещи машини.

Предварително зареждане на кеша

Тъй като софтуера симулира посещение с цел  да презареди кеша, индексирането на уебсайта ви от търсачките се подобрява незабавно.

Компресиране на статични файлове

WP Rocket намалява размера на HTML, JavaScript и CSS файловете чрез минимизация. По-малки файлове означават по-бързо зареждане!

Изображения по заявка

Изображенията се зареждат само когато посетителят превърта надолу по страницата, като това подобрява времето за зареждане на страницата. YouTube, Facebook, Yahoo и други големи сайтове използват тази техника.

Безплатна консултация

Не се колебайте да се свържете с нас, посетете офиса ни за безплатна консултация и разберете за всички възможности и предимства. Когато изработваме сайт,  се стараем да спазваме всички най-добри практики и препоръки от Google.