Изработка на уеб сайт? На правилното място сте.

Изработка на  уеб сайт за фирми, лични уеб сайтове и блогове, сайтове за нуждите на малкия и среден бизнес. Дизайн съобразен изцяло с нуждите Ви.

Какво получавате...​

Оптимизиран уеб сайт за Google

Оптимизиран уеб сайт печели повече трафик, като подпомага на търсачките да разбират и представят съдържанието от уеб сайта.

Бърз срок на изпълнение

Времето за изработка на уеб сайт се определя от изискванията Ви за дизайн и функционалност. При изработка на уеб сайт със стандартни функции сайтът Ви ще бъде онлайн за 10 работни дни.

Административен панел 

Административния панел Ви дава възможността да редактирате съдържанието.

Регистрация в Google Бизнес

Показвайте работното време, телефонния номер и упътвания до бизнеса ви в Google Търсене и Карти.

Адаптивен уеб дизайн

Когато сайтът разпознае, че посетителя използва мобилно устройство, той автоматично дава оптимизирана за мобилни устройства версия

Мултиезичност 

Многоезичен уеб сайт показва, че мислите за посетителите си.Това, което ви дава многоезичния уеб сайт, са нови пазари понеже сайтът Ви е достъпен за хиляди хора по целия свят на които представяте фирмата си.

Високо ниво на сигурност

Всички изработени от нас сайтове са активирани за HTTPS, данните се криптират и удостоверяват. По този начин може да бъдете  спокойни, че данните Ви са защитени.

Регистрация в Google Анализ

Чрез Анализ получавате информация колко посетители е имал вашия сайт, кои страници се разглеждат, какви ключови думи са използвани да се достигне до уеб сайта Ви, дори и от кои град са.

Процес на изработка на уеб сайт

1

Планиране

В този етап се определя как ще изглеждат следващите стъпки.

Най-важната задача на е да получим ясно разбиране за основните цели, които искате да постигнете и целевата аудитория, която искате да привлечете към сайта си.

Различните видове уеб сайтове предоставят на посетителите различна функционалност, което означава, че трябва да се използват различни технологии съобразени с целите.

На този етап от цикъла на разработка на уеб сайта се създават данните, които дават на клиента възможност да прецени как ще изглежда целият сайт, като се създава скица на уеб сайта.

Основната цел е да визуализираме и структурираме информацията. 

Въз основа на събраната информация се създава и карта на сайта.

Картата на сайта описва връзките между основните области на вашия уеб сайт.

Тя  Ви показва “връзката” между различните страници на Вашия уеб сайт, така можете да прецените дали ще бъде лесно за крайният потребител да намери необходимата информация.

Основната причина за създаването на карта на сайта е да се създаде удобен и лесен за навигация уеб сайт.

Картата на сайта ви позволява да разберете как изглежда вътрешната структура на даден уеб сайт.

В този етап както споменахме по-горе се изработва и скица на сайта, това е визуално представяне на потребителския интерфейс, който създаваме. Но не съдържа елементи на дизайн, като например цветове, лога и др.

Тя само описва елементите, които ще бъдат добавени към страниците и местоположението им.

За да може да продължим с следващата фаза проектиране, както и изработка на дизайна, трябва да получим одобрение от клиента.

Проектиране

В тази стъпка от изработката на уеб сайта се създава цялото визуално съдържание, като изображения, снимки и видеоклипове. Събраната информация от първата стъпка, има решаващо значение.

Изработваме графична скица или действителен графичен дизайн. Основната цел е да се представи структурата, да се визуализира съдържанието и да се демонстрира основната функционалност.

Графичната скица съдържа цветове, лого, изображения и може да даде добра представа за бъдещия продукт.

След като клиентът прегледа изработената графична скица дава обратна връзка. Ако не е сигурен в някои аспекти на  дизайна, ще бъде променен и изпратен обратно за одобрение.

Създаването на съдържание обикновено се припокрива и с другите етапи от изработката на уеб сайта и неговата роля не трябва да се подценява.

На този етап е необходимо да напишете самата същност, която искате да съобщите на аудиторията на вашия сайт.

Клиентът се задължава да предостави текстово съдържание за уеб сайта. Препоръчва се цялото текстово съдържание за сайта да е предоставено преди или по време на програмирането на уеб сайта.

2

3

Разработване и Тестване

Вече може да започнем да създавате самия уеб сайт. Графичните елементи, които са били създадени по време на предишните етапи, ще се използват за изработка на действителен уеб сайт.

Първо се създава началната страница, след което се добавят всички под-страници според картата на уеб сайта.

Всички елементи които са били проектирани по ще бъдат създадени и тествани. След това се добавят специални функции и интерактивност.

Тестването е може би най-рутинната част от процеса. Всяка отделна връзка ще бъде тествана, ще проверим всяка форма и скрипт. Уеб сайта също преминава тестове на респонсив дизайна с различни мобилни устройства.

За да съществува един сайт в Интернет, той трябва да има домейн име и хостинг. 

Домейн името се резервира за определен период от време, като минималният срок е 1 година. 

Хостингът е пространството, на което се съхраняват всички елементи на уеб сайта. Подобно на домейн името, хостинг плана се заплаща за определен период от време.

След като е избран подходящ домейн и хостинг спрямо изискванията на уеб сайта е време да го качим на сървър. За тази цел се използва FTP (File Transfer Protocol) софтуер.

Нашите доволни клиенти

SILVIA IVANOVA​
SILVIA IVANOVA​
CFO
Прочетете повече
Christian Pangratz provides high quality service, professionalism and profound understanding. He is creative and dedicated to work with good communication skills and strong attention to detail. All client requirements and deadlines are met in a high professional way.
LAURA CORBIERE​
LAURA CORBIERE​
Business owner
Прочетете повече
Благодаря за професионалната работа. Успех!
METODI UGRINOV​
METODI UGRINOV​
Business owner
Прочетете повече
Използвах услугите и съм изключително доволен от отношение,професионализъм и отговорност към поставената задача! Успех!

Мнението Ви е важно за нас

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ​

Ето и някои от най-често задаваните въпроси

Цената за изработка на уеб сайт зависи от изискванията на клиента и сложността на проекта. Все пак може да кажем, че при изработка на фирмен сайт със стандартна функционалност, можем да предложим цена за изработка в рамките на 900лв – 1300лв

Цени

Всеки план включва...

Индивидуален дизайн

Индивидуален дизайн съобразен с  бизнеса Ви.

OnSite SEO / СЕО оптимизация

Оптимизиран уеб сайт печели повече трафик, като подпомага на търсачките да разбират и представят съдържанието от уеб сайта.

Адаптивен уеб дизайн

Когато сайтът разпознае, че посетителя използва мобилно устройство, той автоматично дава оптимизирана за мобилни устройства версия

Административен панел 

Административния панел Ви дава възможността да редактирате съдържанието.

Регистрация в Google Бизнес​

Показвайте работното време, телефонния номер и упътвания до бизнеса ви в Google Търсене и Карти.

Регистрация в Google Анализ

Чрез Анализ получавате информация колко посетители е имал вашия сайт, кои страници се разглеждат, какви ключови думи са използвани да се достигне до уеб сайта Ви, дори и от кои град са.

Хостинг и домейн план за 12 месеца

  • 15 GB пространство
  • ~ 12 000 посещения/мес.
  • Неограничен трафик

Контактна форма

Изцяло съобразена с изискванията за защита на личните данни

Карта

Карта на която е маркирано местоположението на бизнеса Ви.

Изработка на уеб сайт Basic

Изработка на уеб сайт Basic

от 900лв

Изработката на уеб сайт при избор на пакет Basic е подходящ за нуждите на малкия и среден бизнес, който е насочен към потребителите в страната.

  • до 5 страници
  • Възможност за добавяне на страници
  • Възможност за редактиране на съдържанието

Изработка на уеб сайт Premium

от 1200лв

Изработката на уеб сайт при избор на пакет Premium е подходящ за нуждите на малкия и среден бизнес, който е насочен към потребителите в страната и чужбина. Допълнително към стандартната функционалност този пакет включва още:

  • Мултиезичност - един допълнителен език
  • изработка на Facebook страница
  • изработка на Twitter страница
  • Служебна Поща
Изработка на уеб сайт Premium

Безплатна консултация

Не се колебайте да се свържете с нас, посетете офиса ни за безплатна консултация и разберете за всички възможности и предимства. Когато изработваме сайт,  се стараем да спазваме всички най-добри практики и препоръки от Google.