Изработка на уеб сайт? На правилното място сте.

Какво предлагаме...​

Изработка на уеб сайт с WordPress

Използването на системи за управление на съдържанието днес е крайно необходимо. Вече не става дума само за актуализиране на текстове, цени или работно време.

Съвременните галерии с ефекти и мащабиране, видеоклипове, блогове с коментари, карти на Google, динамични PDF файлове, контактни форми и безброй други модули са нещо естествено.

Ние знаем това и предлагаме професионална изработка на сайтове за нуждите на малкия и среден бизнес с най-популярната система за управление на съдържанието WordPress

Благодарение на богатата функционалност, много от най-големите марки използват WordPress за своите сайтове, включително, TechCrunch, BBC America, Sony Music, Microsoft News Center, Time Magazine, Facebook, The New Yorker, Sony, Disney, Target, The New York Times и други.

Най-добрата част от WordPress е, че е лесна за използване и достатъчно гъвкава, за да създава различни видове уебсайтове. Това е основната причина, поради която WordPress е нараснал толкова много по популярност. Според неотдавнашно проучване WordPress се използва от 32,3% от всички уеб сайтове в интернет.

сайтове на wordpress

Също така всеки изработен сайт от нас отговаря на изискванията по защита на личните данни.

изработка на сайт от Кристиян Панграц

Всички изработени от нас сайтове включват...

Оптимизация за Google

Оптимизиран уеб сайт печели повече трафик, като подпомага на търсачките да разбират и представят съдържанието от уеб сайта.

бърз срок на изпълнение

Времето за изработка на уеб сайт се определя от изискванията Ви за дизайн и функционалност. При изработка на уеб сайт със стандартни функции сайтът Ви ще бъде онлайн за 10 работни дни.

регистрация в Google Бизнес

Показвайте работното време, телефонния номер и упътвания до бизнеса ви в Google Търсене и Карти.

възможност за мултиезичност 

Многоезичен уеб сайт показва, че мислите за посетителите си.Това, което ви дава многоезичния уеб сайт, са нови пазари понеже сайтът Ви е достъпен за хиляди хора по целия свят на които представяте фирмата си.

административен панел 

Административния панел Ви дава възможността да редактирате съдържанието.

адаптивен уеб дизайн

Когато сайтът разпознае, че посетителя използва мобилно устройство, той автоматично дава оптимизирана за мобилни устройства версия

Google Анализ интерграция

Чрез Анализ получавате информация колко посетители е имал вашия сайт, кои страници се разглеждат, какви ключови думи са използвани да се достигне до уеб сайта Ви, дори и от кои град са.

високо ниво на сигурност

Всички изработени от нас сайтове са активирани за HTTPS, данните се криптират и удостоверяват. По този начин може да бъдете  спокойни, че данните Ви са защитени.

Контактна форма

Изцяло съобразена с изискванията за защита на личните данни

GDPR

Сайтът отговаря на изискванията по GDPR

Карта

Карта на която е маркирано местоположението на бизнеса Ви.

Индивидуален дизайн

Индивидуален дизайн на сайта съобразен с бизнеса Ви.

Процес на изработка на уеб сайт

Всеки проект е индивидуален за себе си, и се изроботва според нуждите на клиента, все пак има процеси, които са фундаментални в изработката на уеб сайт. Следващият списък дава преглед на отделните фази при изработка на сайт.

1

Планиране

В този етап се определя как ще изглеждат следващите стъпки.

Най-важната задача е да получим ясно разбиране за основните цели, които искате да постигнете, и целевата аудитория, която искате да привлечете към сайта си.

Различните видове уеб сайтове предоставят на посетителите различна функционалност, което означава, че трябва да се използват различни технологии съобразени с целите.

На този етап от цикъла на разработка на уеб сайта се създават данните, които дават на клиента възможност да прецени как ще изглежда целият сайт, като се създава скица на уеб сайта.

Основната цел е да визуализираме и структурираме информацията. 

Въз основа на събраната информация се създава и карта на сайта.

Картата на сайта описва връзките между основните области.

Тя  Ви показва “връзката” между различните страници на Вашия уеб сайт, така можете да прецените дали ще бъде лесно за крайният потребител да намери необходимата информация.

Основната причина за създаването на карта на сайта е да се създаде удобен и лесен за навигация уеб сайт.

Картата на сайта ви позволява да разберете как изглежда вътрешната структура на даден уеб сайт.

В този етап както споменахме по-горе се изработва и скица на сайта, това е визуално представяне на потребителския интерфейс, който създаваме. Но не съдържа елементи на дизайн, като например цветове, лога и др.

Тя само описва елементите, които ще бъдат добавени към страниците и местоположението им.

За да може да продължим с следващата фаза проектиране, както и изработка на дизайна, трябва да получим одобрение от клиента.

Проектиране

В тази стъпка от изработката на уеб сайта се създава цялото визуално съдържание, като изображения, снимки и видеоклипове. Събраната информация от първата стъпка, има решаващо значение.

Изработваме графична скица или действителен графичен дизайн. Основната цел е да се представи структурата, да се визуализира съдържанието и да се демонстрира основната функционалност.

Графичната скица съдържа цветове, лого, изображения и може да даде добра представа за бъдещия продукт.

След като клиентът прегледа изработената графична скица дава обратна връзка. Ако не е сигурен в някои аспекти на  дизайна, ще бъде променен и изпратен обратно за одобрение.

Създаването на съдържание обикновено се припокрива и с другите етапи от изработката на уеб сайта и неговата роля не трябва да се подценява.

На този етап е необходимо да напишете самата същност, която искате да съобщите на аудиторията на вашия сайт.

Клиентът се задължава да предостави текстово съдържание за уеб сайта. Препоръчва се цялото текстово съдържание за сайта да е предоставено преди или по време на програмирането на уеб сайта.

2

3

Разработване и Тестване

Вече може да започнем да създавате самия уеб сайт. Графичните елементи, които са били създадени по време на предишните етапи, ще се използват за изработка на действителен уеб сайт.

Първо се създава началната страница, след което се добавят всички под-страници според картата на уеб сайта.

Всички елементи които са били проектирани по ще бъдат създадени и тествани. След това се добавят специални функции и интерактивност.

Тестването е може би най-рутинната част от процеса. Всяка отделна връзка ще бъде тествана, ще проверим всяка форма и скрипт. Уеб сайта също преминава тестове на респонсив дизайна с различни мобилни устройства.

За да съществува един сайт в Интернет, той трябва да има домейн име и хостинг. 

Домейн името се резервира за определен период от време, като минималният срок е 1 година. 

Хостингът е пространството, на което се съхраняват всички елементи на уеб сайта. Подобно на домейн името, хостинг плана се заплаща за определен период от време.

След като е избран подходящ домейн и хостинг спрямо изискванията на уеб сайта е време да го качим на сървър. За тази цел се използва FTP (File Transfer Protocol) софтуер.

Нашите доволни клиенти

SILVIA IVANOVA​
SILVIA IVANOVA​
CFO
Прочетете повече
Christian Pangratz provides high quality service, professionalism and profound understanding. He is creative and dedicated to work with good communication skills and strong attention to detail. All client requirements and deadlines are met in a high professional way.
LAURA CORBIERE​
LAURA CORBIERE​
Business owner
Прочетете повече
Благодаря за професионалната работа. Успех!
METODI UGRINOV​
METODI UGRINOV​
Business owner
Прочетете повече
Използвах услугите и съм изключително доволен от отношение,професионализъм и отговорност към поставената задача! Успех!
Deian Shotev
Deian Shotev
Bussiness owner
Прочетете повече
Ползвам услугите,много съм доволен! Успех...
Martin Neykov
Martin Neykov
Technical support engineer
Прочетете повече
Best choise for our business, professionalism and high quality service!
Branimir Brankov
Branimir Brankov
Business owner
Прочетете повече
Много коректен.Професионализъм на ниво.Препоръчвам!
Boyan Georgiev
Boyan Georgiev
Team Manager
Прочетете повече
This is the best choice for your business. Professionalism,good prices and excellent quality of service. Highly recommended.

Мнението Ви е важно за нас

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ​

Ето и някои от най-често задаваните въпроси

WordPress стартира като инструмент за блогове, като успя да се развие през годините в мощна платформа за изграждане на уеб сайтове и стабилна система за управление на съдържанието (CMS).

WordPress  е лесна за използване CMS и достатъчно гъвкава, за създаваne различни видове уеб сайтове. Това е основната причина, поради която WordPress е нараснал толкова много по популярност.

Според неотдавнашно проучване WordPress овластява 32,3% от всички уеб сайтове в интернет.

Прочетете повече защо да се използва WordPress за сайта Ви.

Цената за изработка на уеб сайт зависи от изискванията на клиента и сложността на проекта. Все пак може да кажем, че при изработка на фирмен сайт със стандартна функционалност, можем да предложим цена за изработка в рамките на 600лв – 1300лв

Този въпрос има категоричен отговор, а той е, че никой не може да гарантира как, ще се класира даден сайт в резултатите от търсенето, както е споменато и в страницата ни за онлайн реклама, когато използвате търсачката на Google, тя има за цел да предостави на потребителите си най-подходящите възможни резултати. Ако всеки имаше възможността да плати за по-високи класации в резултатите от търсенето, то потребителите няма да получават най-подходящата информацията, която търсят. 

Всеки един уеб сайт изработен от компанията спазва най-добрите практики препоръчани от Google, като :

 • Създаваме страници предимно за потребители, а не за търсачки.
 • Не създаваме страници които да заблуждават потребителите.
 • Не създаваме страници, като използваме трикове, предназначени да подобрят класирането.
 • Оптимизираме страниците  по подходящ начин за да бъдат разбрани добре от търсещи машини.

Цени

от 600 лв

Изработка на уеб сайт Basic

Изработката на уеб сайт при избор на пакет Basic е подходящ за нуждите на малкия и среден бизнес, който е насочен към потребителите в страната. Освен базовата функционалност включва и:

 • Изработка до 4 страници
 • Система за управление на съдържанието (CMS)
 • Възможност за надграждане
 • Персонално обучение за работа с административния панел
 • Безплатна поддръжка на сайта за 12 Месеца
 • Мултиезичност - един допълнителен език
 • Служебна Поща

Изработка на уеб сайт Premium

Изработката на уеб сайт при избор на пакет Premium е подходящ за нуждите на малкия и среден бизнес, който е насочен към потребителите в страната и чужбина. Допълнително към базовата функционалност този пакет включва още:

 • Изработка до 8 страници
 • Система за управление на съдържанието (CMS)
 • Възможност за надграждане
 • Персонално обучение за работа с административния панел
 • Мултиезичност - един допълнителен език
 • Безплатна поддръжка на сайта за 12 Месеца
 • Служебна Поща
Изработка на уеб сайт с WordPress

от 1100лв

Посочените цени са ориентировъчни, за изготвяне на индивидуална оферта за Вашият проект, не се колебайте да се свържете с нас.

Поддръжка на уеб сайт

Не се колебайте да се свържете с нас, посетете офиса ни за безплатна консултация и разберете за всички възможности и предимства.

Когато изработваме сайт,  се стараем да спазваме всички най-добри практики и препоръки от Google.